info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp Çorlu Gençlik Örgütü Görevden Alındı

Flaş...Flaş...Flaş...Flaş...Flaş...Flaş...Flaş...

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Gençlik Kolları yapılanması kapsamında Süleymanpaşa’dan sonra Çorlu’da da değişikliğe gitti. 
Atama ve görevden alma konusunda tek yetkili olan CHP Tekirdağ İl Gençlik Örgütü, CHP Çorlu Gençlik Örgütü Başkanı Mustafa Ülkem Uruk ve yönetim kurulunu  görevden aldı. Görevden alma kararının ardından Çorlu Gençlik Örgütü’ne Çağatay Bahadır ve ekibini atadı.
Çorlu Gençlik Kolları Başkanı,Mustafa Ülkem Uruk’un daha önce Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun aleyhine attığı twittler gün yüzüne çıktı.Ayrıca şu anda partide Genel sekreterlik görevini yürüten Gürsel Tekin aleyhine de Çorlu Gençlik Örgütü mensupları tarafından sosyal medyada alay edici ifadelere yer verilmiş ve bu durum partililerin ve gençlik kolları MYK’sının da büyük tepkisini çekmişti.
 
ÜLKEM URUK DİSİPLİN YOLUNDA
Öte yandan Çorlu Gençlik Örgütü Başkanı Mustafa Ülkem Uruk’a bir darbede disiplin kurulundan geleceği konuşuluyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na kendi twitter hesabından aleyhte twit atması parti tüzüğüne göre suç niteliği taşıyor. Partililer biz sosyal demokrat bir partiyiz. Genel Başkanı eleştirebilir. Ancak bunun yapılacağı yer sosyal medya değildir. Burada nam ve şov yapmak için Genel Başkanımızın adının kullanılması kabul edilemez. ifadelerini kullanıyor.
Gençlik Kolları Genel Merkezinin de görevden alınma konusunda büyük etkisi olduğu kulislerde konuşulurken CHP Tekirdağ İl Gençlik Örgütü Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Çorlu’da çok başarılı olacağından emin olduğumuz bir yapı artık orada gençlik örgütüne yön verecek. Kendilerine başarılar diliyorum. Dedi.
Kendisinin disiplin süreciyle ilgili olan sorumuza ise: Bunlara gülüyorum ben büyükşehir belediye başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ın seçim döneminde ki koordinatörlerinden biriydim. 7/24 yanında olan en yakın çalışma ekibinden biriydim. Bu iddialar bizi daha da güçlendiriyor. Gençlerden korkmasınlar diyordum ama artık korksunlar diyorum,çünkü gümbür gümbür geliyoruz. Bunlar ufak işler. Biz şu anda tamamıyla Cumhurbaşkanlığı seçimine konsantre olmuş durumdayız. Partimizin adayı için alanlarda yapacağımız çalışmaların koordinasyonlarını planlıyoruz. Bizim işimiz bu.’’ İfadelerini kullandı.
Ayrıca Tekirdağ’daki Gençlik yapılanması ile ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezinin, Tekirdağ İl Gençlik Örgütü Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu’nun tam destek olarak arkasında olduğu da kaydedildi.
 
Kaynak : Murat Ürtekin