info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP Gençlik Kurultayı na Tekirdağ İli Damgasını Vurdu

Ankara’da gerçekleştirilen CHP 1. Olağanüstü Gençlik Kurultayı’na Tekirdağ ili damgasını vurdu.

 

Ankara’da gerçekleştirilen CHP 1. Olağanüstü Gençlik Kurultayı’na Tekirdağ ili damgasını vurdu.
 
Emre Doğan ve İrfan İnanç Yıldız’ın aday oldukları kongrede 380 delege oy kullandı. Delegelerden 201 oy alan İrfan İnanç Yıldız CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı seçilirken diğer aday Emre Doğan ise 178 oy da kaldı. Kurultayda kullanılan 1 oy da geçersiz sayıldı.
 
Kongrede Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu’nu her iki aday da divan kuruluna önerirken Kürümoğlu, salonda bulunan 380 delegenin tamamının oylarını alarak oy birliği ile Divan Kurulu’na seçildi.
 
CHP Tekirdağ Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;” İl Gençlik Kolları Başkanımız Cemal Ogün Kürümoğlu’nu yürekten kutluyorum. Gerçekten çok sevindirici.  Böyle bir yerde Tekirdağ’ın temsil edilmesi ilimiz içinde çok önemli. Gençlik kurultayı gibi bir yerde onurlandırılmak ,hem ilimiz hem kendisi adına çok sevindirici.’’ ifadelerini kullandı.
 
Süreçle ilgili olarak CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de; “Gerçekten gururlandık. CHP Gençlik Kurultayı gibi 81 ilin katılım sağladığı çok önemli bir yerde ilimiz İl Gençlik Örgütü Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu’nun divana seçilmesi, burada bulunması,yaptıkları işlerin önemli olduğuna işarettir.’’ Şeklinde konuştu.
 
Bir diğer CHP Tekirdağ Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Candan Yüceer; “Tekirdağ’ın böyle önemli bir yerde temsil edilmesinden dolayı çok mutlu olduk. Tekirdağ’ın isminin özellikle Gençler tarafından önemli noktalarda taşınmasından ve temsil edilmesinden dolayı gurur duydum Gençlerin önünü açmak lazım.’’ Değerlendirmesinde bulundu.
 
Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu ise;” Gerçekten çok büyük bir heyecandı. Gurur verici bir tabloydu. Daha önce MYK’da birden fazla kez görev yapmış partililerimizle ve Genel Başkan Yardımcımızla aynı divanda yer almak önemli bir hadise. Gururluyuz, çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. ‘’ diye konuştu.