info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP li Başkan Cami Yaptırıyor

Tekirdağ ın Marmara Ereğlisi ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Uyan tarafından yaptırılan 800 kişilik caminin inşaatı devam ediyor.

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Uyan tarafından yaptırılan 800 kişilik caminin inşaatı devam ediyor. Cuma ve Bayram namazlarını kaçırmadığını kaydeden Uyan, "CHP'li olmamız cami yaptıramayacağımız anlamına gelmez. Müslüman bir ülkede yaşıyoruz" dedi.
 
Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesi CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Uyan, 12 bin nüfuslu ilçeye kendi imkanları ile annesi Ayşe Uyan'ın ismini verdiği cami yaptırıyor.
 
Vatandaşlardan yoğun cami talepleri aldıklarını ifade eden Başkan Uyan, "Yeni açılan hastane etrafında yeni bir cami talebi oldu. Bu camiye en uygun bir yer seçerek planlara cami yeri koyduk. Yardımsever vatandaşlar tarafından bu yer ilçe müftülüğümüze bağış yapıldı. Bu camimizin yarısını tamamladık. Ramazan'da teravih namazı için bir bölümünü açacağız. Yaklaşık 600 bin TL'ye mal olacak bu camiyi ben annemin ismini vereceğim. Daha önce işadamıydım eskiden yaptığım iş merkezindeki dükkanları satarak yaptırıyorum" dedi.
 
CHP'LİLER CAMİ YAPTIRAMAZ DİYE BİR KURAL YOK
 
Uyan, "Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. CHP'li bir belediye başkanı olabilirim ama ben her cuma namazına giderim. Bayram namazlarımı kaçırmam. Fırsat buldukça da vakit namazlarına giderim. CHP'li belediye başkanı olup da cami yaptırılmayacak diye bir kural yok. Bu bizim içimizden gelen bir duygu. Büyüklerimizden almış olduğumuz kültürü topluma yaymayı amaçlıyoruz. Camilerimize giden insanların mutlu olması bizleri son derece mutlu edecektir" dedi.