info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Gazeteciler Derneği’nden Görkemli Açılış

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Gazeteciler Derneği`nin yeni yeri düzenlenen görkemli törenle açıldı.

Açılış kurdelesinin Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ Milletvekili ve Çorlu Belediye Başkan adayı Özlem Yemişçi, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı ve BİK Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey tarafından kesildiği tören, iş, siyaset ve basın camiasını bir araya getirdi. 
Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre açılış öncesi yaptığı konuşmasında derneğin 2006 yılında kurulduğunun altını çizerken “Derneğimiz bu güne kadar meslek ilkeleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik örneği sergiledi. 2013 Nisan ayında yaptığımız genel kurulumuzdan sonra, faaliyetlerimizi hızlandırdık. Bölgemizde ve Türkiye genelinde meslek kuruluşları arasında örnek gösterilecek çalışmalara hep birlikte imza attık” dedi.
 
"DERNEĞİMİZİN ÜNÜ ÇORLU SINIRLARINI AŞTI”
 
Silistre , yeni yönetim kadrosunun oluşmasından bugüne kadar pek çok ziyaret gerçekleştirip, eğitim semineri ve sosyal aktivite düzenleyip gazetecilerin birlik ve dayanışmasını sağladıklarını dile getirerek, "Bölgemizde gazeteciliği meslek olarak yerine getiren arkadaşlarımızın bir araya gelerek kurduğu Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerinin tamamı bu mesleği Çorlu’da ve aktif olarak yapan arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Marmara Gazeteciler Federasyonu ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu çatısı altında yer alan ilk ve tek ilçe derneği olmanın haklı gururu ve mutluluğunu sizlerle de paylaşıyoruz. Çorlu Gazeteciler Derneği yönetimi olarak 'Biz Büyük Bir Aileyiz' sloganını benimsedik. Derneğimizin çalışmaları hem bölgemizde hem de Trakya’da büyük övgü almaktadır. Ünü Çorlu sınırlarını çoktan aşan Çorlu Gazeteciler Derneği'nin bundan sonraki hedeflerinden biri de Trakya Bölgesi başta olmak üzere yurt genelinde adından söz ettirerek Çorlu'nun ve Tekirdağ'ın ismini daha fazla duyurmak olacaktır. Kararların ortak akıl ve demokrasi anlayışı ile alındığı Çorlu Gazeteciler Derneği sizlerle çok daha büyük hizmetlere ve çalışmalara imza atacaktır. Gerek üye olarak derneğimize bizzat katkı sağlayan meslektaşlarımıza, gerekse de tüm faaliyetlerimizde yanımızda yer alarak bizlere güç veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
"ÇORLU GAZETECİLER DERNEĞİ KAĞIT ÜZERİNDE KALMAMIŞ, İCRAATTA BULUNMUŞ”
 
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ise konuşmasında, Çorlu Gazeteciler Derneğimizin yaptığı çalışmaları takdir edilir düzeyde olduğunu ifade ederek, "Dernek kâğıt üzerinde kalmamış icraata dönüşmüş. Umarım bu çalışmalar Tekirdağ'ımıza da örnek olur. Çorlu Gazeteciler Derneğimizin yeni yönetimi hepsi çok başarılı ve pırıl pırıl arkadaşlardan oluşuyor. Hazırladıkları faaliyet bültenini inceledim ve çok başarılı işlere imza attıklarını gördüm. Dernek tüm basın mensuplarına kollarını 180 derece açmış. Bu oluşumda tek yürek olmayı başarmışlar. Gazeteciliği meslek olarak edinmiş arkadaşlarımızın bir araya gelerek oluşturdukları Çorlu Gazeteciler Derneği eğitim faaliyetleri ile kurumsal indirim anlaşmalarıyla düzenledikleri sosyal aktivitelerle önemli çalışmalar yapmışlardır. Bu çalışmaların artarak devam etmesini diliyor dernek yönetim ve üyelerini kutluyorum” dedi.
 
AÇILIŞ KURDELESİNİ VALİ YERLİKAYA VE PROTOKOL ÜYELERİ KESTİ
 
Çorlu Gazeteciler Derneği`nin Kılıçoğlu-Danış Towers`taki yeni yerinin açılışı ile düzenlenen törende açılış kurdelesi Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ Milletvekili ve Çorlu Belediye Başkan adayı Özlem Yemişçi, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı ve BİK Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey tarafından kesildi.
 
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve protokol üyeleri açılış anısına özel olarak hazırlanan ve üzerinde Çorlu Gazeteciler Derneği`nin logosu bulunan 9'uncu yıl pastasını kesti. Bir hayli neşeli anlara sahne olan pasta kesimi sırasında Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan mahalli idareler seçiminde rakibi olan AK Parti Belediye başkan adayı Yemişçi'ye elleriyle pasta yedirdi.
 
Açılışa Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili ve Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Âdem Dalgıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Ömer Tüfekçi, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, MHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün, Marmaracık Belediye Başkanı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan adayı Hüseyin Bulut, Velimeşe Belediye Başkanı ve CHP Ergene Belediye Başkan adayı Rasim Yüksel, Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Edirne Bölge Müdürü Fikret Dişlioğlu, Şube Müdürü Uğur Ülgen, Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, Tekirdağ Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Enis Sülün, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri ve Başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile basın mensupları katıldı.