info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Ticaret Borsası Yeni Binası Açılışına Hisarcıklıoğlu Katıldı.

Çorlu Ticaret Borsası Yeni Binası Açılışına Hisarcıklıoğlu Katıldı.

Tekirdağ Çorlu ilçesi Çerkezköy yolu üzerinde yeni yapımı tamamlanan ticaret borsası binası TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğu ,Tekirdağ Milletvekilleri T.Ziyaeddin Akbulut , Emre Köprülü , Bülent Belen, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya nın katılımlarıyla bu gün açılışı yapıldı.

Açılışta TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu , Tekirdağ valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Çorlu Kaymakam vekili Mustafa Işık,NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek Çorlu Belediye başkanı Ünal Baysan ve başkan yardımcıları, ÇTSO başkanı İsmail Güleroğlu, Meclis Başkanı İhsan Erik, Çorlu Tic. Borsası Başkanı, Yüksel Ertan, meclis Başkanı Ömer Büyük, Tekirdağ Tic. San. Od. Başk. Cengiz Günay, meclis başkanı Mustafa Özden, il genel meclisi üyeleri , ticaret borsası ve ticaret sanayi odaları yönetim kurulu ve meclisi üyeleri, ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Taner Karaoğlu, Edirne Tic. Borsası başkanı Mustafa Yardımcı, İl emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kazım Rıfkı Ayan, vergi Dairesi Başkanı Abdülkayyum Karayel, Çorlu ilçe emniyet müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu vergi dairesi Müdürü Ali Çakır ile kurum müdürleri ve görevliler katıldı.

Açılış sonrası yapılan konuşmalardan sonra TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğluna hediyeler takdim edildi. Çorlu Belediye başkanı Ünal Baysana da borsa binasının yapındaki katkılarından ötürü plaket sunuldu.