info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emrah Demirkıran Tekirdağspor’da

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor A takımı, 1. transfer döneminin bitmesine bir gün kala Yeni Bornovaspor’un orta saha oyuncusu Emrah Demirkıran’ı renklerine bağladı.

Futbol hayatına İzmir Ülküspor’da başlayan 33 yaşında ki sporcu sırasıyla; Gediz Belediyespor, Ulucakspor, Ödemiş Belediyespor, İnhisarspor, Torbalıspor, Petkimspor, Altınoluk Belediyespor, Kemalpaşaspor, İzmirspor, Alaşehir Belediyespor ve son olarak da Yeni Bornova Belediyespor formalarını giydi.
 
Profesyonel 3 .Lig’de toplam 30 maça çıkan sporcu bir gol atarken, Bölgesel Amatör Lig’de oynadığı 21 maçta toplam üç gol atma başarısı gösterdi.
 
Tekirdağspor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreni sonrası açıklamada bulunan Emrah Demirkıran: “ Hedefleri olan bir takımda futbol oynayacağım için çok mutluyum. Tekirdağspor camiası beni büyük umutlarla transfer etti. Bende sahada göstereceğim mücadeleyle bu camiaya layık olmak adına elimden gelen her şeyi yapacağım. Attığım bu imzanın şahsım ve kulübüm adına hayırlı olmasını dilerim.” İfadesini kullandı.