info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Günde 3000 kişiye hizmet veriyor

Belediye Binasına günde 3000 kişiye hizmet veriyor

Tekirdağ Belediyesi giriş kapısında bulunan kapı dedektör cihazı belediyenin güvenliğini arttırmanın yanı sıra girişlere dair istatistik verilerini de tutuyor.
Tekirdağ Belediyesi giriş kapısında bulunan ve içeri giren kişilerin güvenlik açısından içinden geçtiği dedektör girişleri de otomatik olarak sayıyor.
Konu hakkında bilgi veren yetkililer elektonik sayacın verilerine göre belediyeye günde ortalama 3 bin vatandaşın giriş yaptığını belirterek verilerin elektronik olarak elde edildiğini belirtti.
Yapılan açıklamada 8 güvenlik görevlisinin çalıştığı belediyenin ayrıca metal dedektörü ile de korunduğunu söyleyerek, söz konusu deketörün hem güvenlik hem de giriş verileri açısından fayda sağladığını söyledi.
İşyeri olarak bakıldığında Tekirdağ ın en büyük işyerlerinden biri olarak değerlendirilen belediyenin, günde ortalama 3 bin vatandaşa hizmet verdiğini söyleyen yetkililer iş yoğunluğuna rağmen vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışan personelimize teşekkür ediyoruz dedi.