info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu TSO, Adana ? ABİGEM Toplantısına Katıldı.

17 Şubat 2010 tarihinde Adana da düzenlenen Adana ? Mersin Tarım Makineleri Kümelenme toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Fehmi ALTAYOĞLU katıldı.

17 Şubat 2010 tarihinde Adana da düzenlenen Adana ? Mersin Tarım Makineleri Kümelenme toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Fehmi ALTAYOĞLU, Hayrabolu Ortka Tarım Makinelerinin kuruluş sürecini, gelişimini ve çalışma prensiplerini anlatmak üzere yapılan davete icabet ederek katıldı.

Adana ? ABİGEM tarafından Adana ve Mersin de Tarım Makineleri sektöründe kümelenme çalışmalarının başlatılabilmesi, üretici firmaları, tedarikçileri, üniversite ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları rekabet gücünün arttırılabilmesi amacıyla bir araya toplamayı ve birlikte hareket etmeyi hedefleyen toplantı 17 Şubat 2010 tarihinde Adana Hilton Otel de gerçekleştirildi.

Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde kurulan ve tarım makineleri sektöründe Türkiye de ortaklık kültürü ile hayata geçirilmiş ilk firma olan Hayrabolu Ortka Tarım Makinelerinin, hem ortağı hem de Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla davet edilen Fehmi ALTAYOĞLU düzenlenen çalıştayda Hayrabolu Ortka Tarım Makinelerinin kuruluş sürecini ve çalışmalarını anlattı.