info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hizmet Kervanı’nın 4. Durağı Ergene

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Hizmet Kervanı sloganıyla çıktığı yolda 4’üncü durağı Ergene ilçesi oldu.

Genel Sekreter Murat Şefik Yazan, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve 17 Daire Başkanı ile birlikte Hizmet Kervanı’nın 4. durağı Ergene’de ilk olarak Ergene Belediyesi ziyaret edildi. Daha sonra Marmaracık, Sağlık, Yeşiltepe ve Velimeşe mahallelerini ziyaret eden Albayrak parti rozetini çıkarttığını ve artık oy veren de vermeyen de herkesin başkanı olduğunu ifade etti. Albayrak: “30 Mart seçimlerinin ardından ben artık parti rozetimi çıkardım. Bize oy veren vermeyen herkesin büyükşehir belediye başkanıyım. Vatandaşımız her zaman haklıdır prensibi ile hareket ediyoruz. Yerel yönetim anlayışını değiştirerek halkımızla bütünleşmeyi sağlayacağız” sözlerini ifade etti.
 
ŞİMDİ İSTEME SIRASI SİZDE
 
30 Mart seçimlerinde vatandaşların oy vermesiyle Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu belirten Başkan Kadir Albayrak isteme sırasının vatandaşlarda olduğunu dile getirdi. Konuşmasına devam eden Albayrak: “Bizler 30 Mart seçim öncesi sizlerden oy istedik sizler de bizlere oy verdiniz. Şimdi isteme sırası sizde. Sizler isteyeceksiniz bizler yapacağız ve yaptıklarımızla konuşacağız. 5 yıllık görev süremizin sonunda Tekirdağ’da çok farklılıklar yenilikleri hep beraber göreceğiz” dedi.
 
BÜYÜK İHMAKARLIK
 
Ergene İlçesi’nin en büyük eksiklerinden birinin kanalizasyon eksikliği olduğunu vurgulayan Başkan Kadir Albayrak sözlerine şöyle devam etti: “2014 yılında bir ilçenin kanalizasyon eksikliği varsa bu o ilçeye ve vatandaşlara yapılan büyük ihmalkarlıktır ve yanlıştır. Yeni kurulan bir ilçe olduğu için bazı eksik projelerin olduğunun farkındayız ama bu projelerin en kısa sürede siz halkımıza olumlu bir şekilde dönüşü sağlanacaktır.”
 
ŞİKAYET ETMEYECEĞİZ
 
Şikayetlerle halkın karşına gelen bir başkan değil hizmet veren bir başkan olacağını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak sözlerine halkın verdiği güveni boşa çıkarmayacağını ve Tekirdağ’ı başka bir Tekirdağ yapacağını vurgulayarak devam etti.