info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kamyon Şoförünü Ecel Varış Noktasında Yakaladı

Çorum’dan yüklediği buğdayı Tekirdağ Muratlı daki bir un fabrikasına getiren Ali Özsoy(43) yükünü indirdi, kasayı temizlerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Çorum’dan yüklediği buğdayı Tekirdağ Muratlı'daki bir un fabrikasına getiren Ali Özsoy(43) yükünü indirdi, kasayı temizlerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Olay bugün saat 12.00'de meydana geldi. Özsoy, Çorum'dan kamyonuna yüklediği buğdayı hiç mola vermeden Tekirdağ Muratlı’da bulunan bir un fabrikasına getirdi. Aracını boşalttıktan sonra bir süre dinlenen Özsoy, fabrika içinde kamyonu park edip kasasını temizlemeye başladı.

Kalp ve şeker hastası olduğu öğrenilen Özsoy, temizlik esnasında aniden fenalaşarak yere yığıldı. Talihsiz şoföre ilk müdahaleyi kendisi gibi kamyonşoförü olan arkadaşları yaptı. Olay yerine çağrılan 112 acil yardım ekipleri, kamyon kasasında Özsoy’u hayata döndürmek için kalp masajı yapmasına kurtaramadı.Özsoy’un cesedi Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Arkadaşları Çorum'da bulunan ailesine acı haberi güçlükle verdi. Ali Özsoy'un evli ve 8 yaşında bir kızı ile 20 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haber50