info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kantarcı Sokak ta Aydınlatma Direkleri Kuruldu

İlçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediyesi, kent estetiği kapsamında verilen hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

İlçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediyesi, kent estetiği kapsamında verilen hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Daha önce şehir merkezinde bulunan İmaret Sokak, Fabrika Sokak ve Selim Kâhya Sokağın altyapısı yenilenmiş ve kilit taşı uygulaması hayata geçirilmişti. Vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanan bu çalışmanın bir benzeri Kantarcı Sokak'ta yürütülüyor. Bu kapsamda 120 metrelik hat üzerinde kanalizasyon ve içme suyu hatları tamamen yenilendi. Ayrıca Kantarcı Sokak'ta bulunan 18 binanın abone bağlantıları da yapıldı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilit taşı döşendi. Daha sonra Çorlu Belediyesi ve TREDAŞ'ın ortak çalışmasıyla 6 adet 9 metrelik, enerji tasarruflu, led lambalı aydınlatma direkleri kuruldu. Gece aydınlatması sayesinde Kantarcı Sokak estetik bir görüntüye kavuştu.

Kantarcı Sokak esnafı ve sakinleri de yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti astıkları pankart ile ifade ettiler. Sokakta boydan boya asılan pankartta, "Kantarcı Sokak Esnaf-Sakinleri Olarak Belediye Personeli ve Belediye Başkanımız Ünal Baysan'a Teşekkür Ederiz," ifadesine yer verildi.

Fen İşleri Müdürlüğü'nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, "Yapmış olduğumuz bu çalışma Kantarcı Sokak esnaf ve vatandaşlarının yanı sıra o güzergâhı kullanan vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanıyor. Aynı uygulamanın bir benzeri Abidin Efendi Sokak'ta yapılacak. Kantarcı Sokak'ta aydınlatma lambalarının kurulması konusunda destek veren TREDAŞ'a teşekkür ederiz," dedi.