info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı da Mhp den İftar

Tekirdağ ın Çerkezköy ilçesi Kapaklı beldesinde MHP Kapaklı Teşkilatı tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Ege Düğün Salonu’nda verilen iftar yemeğine MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Av.Özcan Pehlivanoğlu, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Tekirdağ İl Yöneticilerinden Ahmet Kesek, Şenol Babayiğit, Necdet Ülkücü, Osman Güneykaya ile Bayram Umut, Kapaklı Sakatlar ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Karaca, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, MHP’li Karaağaç Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, yaptığı konuşmanın ardından okuduğu şiirlerle konuşmasını tamamladı. Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel de, “Rahmet ve bereketinden feyizlendiğimiz ramazan ayının hepimize mutluluk, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum. Bu kutsal ayın 2013 yılı teması da helal kazanç, helal lokmadır” diye konuştu.
 
Yerel seçimler için çalışmalarımızı sürdürdüklerini belirten Yücel, “Geleceğin Türkiye’sinde MHP söz sahibi olacaktır” dedi.
MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ise, Ramazan ayının herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Meclis tatile girdi ve 1 Ekim’e kadar bölgemizdeyiz. Gece gündüz demeden çalışmak zorundayız. Cenabı hak ben çalışana veririm diyor. İnşallah bizlerde çalışacağız” şeklinde konuştu.
 
MHP MYK Üyesi Özcan Pehlivanoğlu da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamını ileterek konuşmasına başladı. Şırnak’ta açılan havaalanına Şerafettin Elçi adının verilmesini eleştiren Pehlivanoğlu, “Duble yolları, havaalanları yapıldı, memleketin itibarı çok büyük diyorlar. Türkiye ekonomik açıdan duvara toslamak üzeredir. 800 milyarın üzerinde Türkiye’nin iç ve dış borcu vardır. Bunlar çekip gittikten sonra bu borç masum Türk milletinin üzerine kalacaktır” dedi.
 
Pehlivanoğlu, MHP’nin yerel seçimlerde birinci parti çıkması gerektiğini ifade ederek, “Emin olun sizin gayretlerinizle MHP birinci parti olarak çıkarsa ondan sonra 3 ay içinde genel seçim vardır ve MHP’nin iktidarı yakınlaşmış ve gerçekleşmiş olacaktır. Bu yüzden gayret sizlerden ve bizlerden takdirde yüce Allah’tan olacaktır” dedi.