info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kızılpınar Meclisinde Çoğunluk Sağlanamadı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Beldesi nde Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ın şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı Kızılpınar Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı ertelendi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Beldesi'nde Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ın şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı Kızılpınar Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı ertelendi. 
Meclis Başkan Vekili Ramazan Çokbilir başkanlığında toplanan Belediye Meclisi'nde yeterli çoğunluk sağlanamadı. Üye sayısı 12 olan Kızılpınar'da Meclis Başkan Vekili Ramazan Çokbilir, meclisi görüşmelere açmak için 7 üyenin gelmesini bekledi. Yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra çoğunluğun sağlanamayacağını anlayan Başkan Vekili Ramazan Çokbilir, "Üye yeterli sayımız olan 7 meclis üyesi toplanamadığı için Meclis Eylül Ayı toplantısını erteliyoruz"dedi.
Mevzuat gereği üç gün içerisinde yapılması gereken Meclis toplantısı için yeni tarih olarak önümüzdeki pazartesi günü saat 14.30 belirlendi.
Ertelenen Kızılpınar Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı'nın gündeminde ise tek madde vardı. Meclis yeterli çoğunluğu sağlansaydı 'Sözleşmeli personel kadrolarının tenkis ve tahsis edilmesi' görüşülerek karara bağlanacaktı.