info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mucize Doktor Tekirdağ’da Hizmet Verecek

18 Şubesiyle hizmet veren Avrupagöz Hastanesi, Tekirdağ’da hizmete girdi. 40 yıldır göremeyen birine Kornea nakli yaparak görmesini sağlayan Prof. Dr. Ömer Kamil Doğan’ında Tekirdağ Avrupagöz Hastanesi’nde hizmet vereceği açıklandı.

Tekirdağ Avrupagöz Hastanesi, Tekirdağ ve tüm Trakya’da halka hizmet vermeye başladı.
 
Avrupagöz Hastanesi,Tekirdağ’da açılan 18. şubesiyle hasta memnuniyetini, etik değerleri ve vatandaşın sosyo, ekonomik düzeyini gözeterek en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.
 
18.ŞUBE TEKİRDAĞ’DA
 
Tekirdağ Avrupa Göz Hastanesi Hastane Müdürü Yücel Ocak, açılışa özel basın açıklamasında şu sözleri kaydetti; “Türkiye’de göz sağlığı alanında en çok hizmeti veren Avrupagöz grubu, 17.12.2013 tarihinden itibaren Tekirdağ’da ve tüm Trakya bölgesinde halkımıza hizmet vermeye başlamıştır. Tekirdağ Avrupagöz Hastanesi grubumuzun Türkiye’deki 18.sağlık tesisi olma unvanına sahiptir.
 
HASTA MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA
 
Avrupagöz hizmet verirken hasta memnuniyetini etik değerleri ve vatandaşın sosyo – ekonomik düzeyini gözeten bir gruptur.Ayrıca; Avrupagöz sahip olduğu tıbbi imkânların yanı sıra bünyesindeki profesörlerimizin desteğini de Tekirdağ’da halkımıza hissettirecektir.Sağlıklı günler dileğimizle, saygılar sunarız.”
 
KORNEA NAKLİ
 
Alanında uzman doktorlarla yola devam eden Avrupagöz, ayrıca 40 yıldır göremeyen birine Kornea nakli yaparak görmesini sağlayan Prof. Dr. Ömer Kamil Doğan, ile Tekirdağ’da hizmet vermeye başladı.
 
Öte yandan Vitrektomi ve Retina hastalıklarında başarılı olan Prof. Dr. Dilaver Erşanlı, Avrupagöz bünyesinde çalışan profesörlerin en kısa zamanda Tekirdağ Avrupagöz hastanesinde hizmet vereceği açıklandı.