info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Namık Kemal Derneği Onursal Başkanı Sn. Mehmet Serez e Plaket Verildi.

N.K.Ü. Rektörü Prof.Dr. Nizamettin ŞENKÖYLÜ, Gazeteci-Yazar Mehmet SEREZ in Tekirdağ ve Trakya yöresinde tanınmış, araştırmaları ve yazıları ile ön plana çıkmış mümtaz bir kişi olduğunu söyleyerek Üniversiteye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti:

NKÜ Rektörü Prof.Dr. Nizamettin Şenköylü, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Birol Kayişoğlu ve Prof.Dr. Adnan Orak, Genel Sekreter Tekin Yenigün, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Oğuz Aslan Özen, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cevat Erdal,  Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Özer Göktepe, Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Turgut Sağlam, Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. İsmail Hakkı İnan, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim üyeleri Doç.Dr. Orhan Kemal Tavukcu ve Yrd.Doç.Dr. Ali Tilbe'nin katılımı ile Namık Kemal Derneği Onursal Başkanı Mehmet Serez'e 30 Mart 2011 tarihinde NKÜ Senato Salonu'nda plaket verildi.

Rektör Prof.Dr. Nizamettin Şenköylü,Gazeteci-Yazar Mehmet Serez'in Tekirdağ ve Trakya yöresinde tanınmış, araştırmaları ve yazıları ile ön plana çıkmış mümtaz bir kişi olduğunu söyleyerek Üniversiteye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti:

"Gerek Namık Kemal Sempozyumu esnasında, gerekse üniversitemizin kuruluşundan bugüne değin bizlere vermiş olduğunuz destek çok önemli. Üniversitemize vermiş olduğunuz desteklerin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum. Üniversitemiz özellikle son dönemlerde elde ettiği başarılarla gerek ulusal, gerekse uluslararası alanda önemli ölçüde ses getirdi. Üniversitemiz üreten, değişimden yana, inovasyona odaklı, evrensel standartları yakalayabilmiş hızlı, genç ve dinamik bir üniversitedir. Üniversitemizin geleceğini çok parlak görüyorum. Mehmet Serez'in sempozyumda verdiği desteği çok önemli buluyorum. Katkılarından dolayı Namık Kemal Üniversitesi olarak kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz"

Namık Kemal Derneği Onursal Başkanı Mehmet Serez, kendisine Üniversitenin değerli bilim adamları huzurunda plaket verilmesinden dolayı büyük onur duyduğunu söyleyerek Namık Kemal Üniversitesi'nin kurulduğu günden bu yana hızla bu aşamalara gelmesinin Tekirdağ ve Trakya Bölgesi adına mutluluk verici olduğunu, özellikle de Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Tekirdağ halkının iftihar ettiğini, Tekirdağlıların ve Tekirdağ'da bulunan kurum ve kuruluşların Namık Kemal Üniversitesi'ne daha fazla sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.

Rektör Prof.Dr. Nizamettin Şenköylü ve NKÜ Yönetim Kurulu Üyeleri Namık Kemal Derneği Onursal Başkanı Mehmet Serez ile birlikte günün anısına fotoğraf çekildiler.