info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Otistik Çocuklara Sosyal projeler

Tekirdağ Otistik Çocuklar Eğitim Merkezinde, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ve Belediye Başkanı Âdem Dalgıç ın katılımlarıyla Atatürk Kaidesi ve büstü, Müzik Odası, Çok amaçlı spor salonunun açılışı törenle yapıldı.

Açılış töreni ile ilgili olarak basını bilgilendiren Tekirdağ Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Müdürü Dinçer Dönmez yaptığı açıklamada;

"Atatürk Kaide ve Büstü: Kaide Tekirdağ Barosu Başkanlığı tarafından yaptırılmış olup okulumuza hediye edilmiştir.Müzik Odası; Türkiye de O.Ç.E.M. ler arasında sayılı olan özel ses yalıtımlı, müzik aleti çeşitliliği ile (elektronik bateri, elektronik piyano, tumba, gitar, darbuka, tef, davul, marakas v.b.)Otistik Çocuklarımızın kullanımına sunularak önemli bir boşluğu doldurmuştur.

Müzik odası ve aletleri, Otistik Çocukları Koruma Derneği nin yoğun desteği ve Hasat A.Ş. nin katkıları ile okulumuza kazandırılmıştır.

Spor Salonu; Okulumuzun Kendi İmkanları ve Tekirdağ Ticaret Borsası, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası nın katkıları ile alınmış olan koşu bandı, kondisyon bisikleti, Kros,Plates aletleri, Dumble,Aletleri. Bardminton Takımı v.b. ile zenginleştirilerek Otistik çocuklarımızın ve okulumuzun hizmetine sunulmuştur.

Çok yönlü olarak hazırlanan spor salonu, eğitim zamanları dışında, farklı projeler dahilinde kullanıma sunulması düşünülmektedir.

Zengin ve farklı alet çeşitliliği ile okulumuza ayrıcalık katacak bir spor salonu oluşturulmuştur."

Tüm bu yapılan çalışmalar ile Otizmde Sosyal ve Eğitsel ortamların zenginleştirilerek, benzer eğitim merkezleri içinde ayrıcalıklı bir yere sahip olan okula,emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiğini de belirten Dönmez,yardımseverlerin desteklerini devam ettirmelerini istedi ve"Okulumuzun Bahçe düzenlemesinde ve temizliğinde verdiği emek ve katkıdan dolayıTekirdağ Belediye Başkanlığına, gayretli çalışmalarından dolayı da emek veren tüm personele ayrıca teşekkür ederiz." diyerek duygularını dile getirdi.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ve Belediye başkanı Adem Dalgıç müzik odasını gezerek Okul müdürü Dinçer Dönmez i tebrik etti. Öğrencilerin çok büyük ihtiyacı olan müzik odası ve müzik aletlerinin öğrencilerin ihtiyacını karşılayacağını bildiren Vali Kemelek,Müzik adasına katkıda bulunan kuruluşlara teşekkür etti.