info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Belediye Başkanı Kahvaltı Programı

Erzurumlular Derneğinde düzenlenen Kahvaltıya katılan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Dernek üyeleriyle sohbet etti ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Erzurumlular Derneğinde düzenlenen Kahvaltıya katılan Tekirdağ Belediye  Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Dernek üyeleriyle sohbet etti ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  
 
 
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve İtfaiye Müdürü Erkan Durgut ile beraber Erzurumlular Derneğinde yöresel yemeklerden hazırlanan  sabah kahvaltısına katıldı. 
Dernek Başkanı Recep Nişancı ve üyeleri tarafından kapıda karşılanan başkan Dalgıç dernek üyeleriyle sohbet etti,  istekleri dinledi ve Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.
 
 
İstanbul Erzurumlular Dernek Başkanı Nutullah Koçal ile İstanbul’dan 2003  Kuranı Kerim okuma Türkiye 1.si Şahin Çakmak’ın da  iştirak ettiği kahvaltıda Başkan Dalgıç’a olan sevgilerinden dolayı dernek binasında köşe ayırdıklarını belirten  Dernek Başkanı Recep Nişancı   dernek ve dernek  çalışmalarıyla  ilgili bilgiler verdi.
 
 
Nişancı ‘ Yaklaşık 6000 Erzurumlunun yaşadığı Tekirdağ’da 2006 yılında kurulan derneğimize kayıtlı 580 üyemiz bulunuyor.  Geleneksel olarak düzenlediğimiz futbol turnuvalarına devam ediyoruz. Öğrencilere burs veriyoruz. Folklor kursları düzenliyoruz, Belediyenin katkılarıyla da Çanakkale gezisi düzenliyoruz. Başkanımızın derneğimizi ziyaret etmesinden dolayı memnun olduk kendisine teşekkür ediyoruz ‘ dedi. 
 
 
Erzurumlular Derneğinde üyelerle birlikte olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dalgıç ‘Bu güzel davetiniz için teşekkür ediyorum. İşlerimizden fırsat buldukça  vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalışıyorum.  Belediyede de bildiğiniz gibi bizim de kapımız  hiçbir zaman kapanmadı, herkese açık, sizi de Belediyeye davet ediyorum’ dedi.  Kahvaltı sonunda Şahin Çakmak yemek duası yaptı.