info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da Otobüs Şoförüne Dayak Kamerada

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde özel minibüsleri ile yolcu taşıyan 4 kişi, belediyeye ait resmi araçta şoförlük yapan 38 yaşındaki Aydın Öz yönetimindeki otobüsün önünü keserek kendilerini taciz ettiği ve hatalı sollama yaptığı gerekçesiyle dövdü.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde özel minibüsleri ile yolcu taşıyan 4 kişi, belediyeye ait resmi araçta şoförlük yapan 38 yaşındaki Aydın Öz yönetimindeki otobüsün önünü keserek kendilerini taciz ettiği ve hatalı sollama yaptığı gerekçesiyle dövdü. Kaburgası kırılan Öz'e yapılan saldırı otobüsün güvenlik kamerası ile kaydedildi. 
 
Çorlu Belediye Başkanlığı'na ait 59 ZC 476 plakalı halk otobüsünü kullanan Aydın Öz'ün aracı, dün gece Şeyhsinan Mahallesi Kıvançlar Evleri civarında yolcu taşımacılığı yapan bir minibüs tarafından önü kesilerek durduruldu. Yolcu minibüsünden inen 4 kişi, 38 yaşındaki şoför Aydın Öz'ün kendilerini taciz ettiğini ve hatalı sollama yaptıklarını öne sürerek tartışmaya başladı. Yolcusu olmayan halk otobüsünden indirilen Aydın Öz, saldırıya uğradı. Kavgada yaralanan şoför Aydın Öz ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaburga kemiklerinin kırıldığı tespit edilen Öz tedavi altına alınırken, polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren ve minibüs şoförleri olduğu belirlenen M.A., E.U., M.A. ve A.A.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. 
 
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren şüpheliler halk otobüsü şoförü Aydın Öz'ün yolda kendilerini sürekli taciz ettiğini ve hatalı sollama yaparak tehlikeye düşürdüklerini iddia etti. 
 
OTOBÜS KAMERASI SALDIRIYI GÖRÜNTÜLEDİ 
 
Çorlu Belediyesi'ne ait halk otobüsünde bulunan güvenlik kamerası şoför Aydın Öz'e yapılan saldırıyı kaydetti. Görüntülerde otobüsün önünü kesen 4 kişi, şoför Öz'ü oturduğu yerden indirdikten sonra otobüsün önünde döverek kaçıyor. 
 
Kaburgası kırılan ve kendi isteğiyle Çorlu Devlet Hastanesi'nden İstanbul'daki özel bir hastaneye sevk edilen Aydın Öz'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.