info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Yapımı Süren 4 Yeni Parka 4 İsim

Tekirdağ’da yapımı süren 4 ayrı mahalledeki parklar, tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün isteği üzerine; bu parklara isim verilmesi talebi üzerine toplanan komisyon, bu parklara eski belediye başkanlarından ‘Hafız Hulusi Bey’, ‘Rahmi Bey’ ve ‘Hilmi Bey’ isimlerinin verilmesini kararlaştırırken; diğer parka ise ‘Onur Parkı’ isminin verilmesini uygun gördü. Bunun üzerine toplanan Tekirdağ Belediye Meclisi, şu kararları aldı:
 
1-Çınarlı Mahallesi, Cevizlik Sokak, Ladin Sokak arasında bulunan parka ‘Onur Parkı’,
2- Çınarlı Mahallesi, Cevizlik Sokak, Haziran Sokak ve Ziya Gökalp arasında bulunan parka ‘Belediye Başkanı Hafız Hulusi Bey Parkı’
3-Hürriyet Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Yaylalıkent Sitesi üzerindeki parka ‘Belediye Başkanı Rahmi Bey Parkı’,
4- Altınova Mahallesi, Seda Sokak, Salih Bey Sokak ve Çakır Sokak arasında bulunan parka ‘Belediye Başkanı Hilmi Bey Parkı’ isimleri verildi.
 
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ‘RED’
 
Öte yandan; Ertuğrul Mahallesi Atatürk Bulvarı Sahil Dolgu Alanı liman girişinde bulunan toplam 38 metrekarelik kapalı alanın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından istenmesi talebini görüşen Tekirdağ Belediye Meclisi, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bu alanın verilemeyeceği kararını aldı.
İl Emniyet Müdürlüğü, konu ile ilgili olarak anılan adresteki Türk Anneler Derneği Tekirdağ Şubesi ile Türkiye Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesi’nin tahliye ettikleri iki odanın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere, buraların İl Emniyet Müdürlüğü’ne verilmesini talep etti.
 
Konu ile ilgili yapılan oylamada sahil kesiminde sahil düzenleme projesi çalışmaları sürdürüldüğünden dolayı talebin reddine karar verildi.