info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspordan Dayanışma Yemeği

Tekirdağspor Ticaret ve Sanayi Odası Restaurantında dayanışma gecesi düzenledi

  Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ın girişimleriyle, Doruk Marmara Un Sanayinin sponsor olmasından sonra kötü günleri geride bırakarak Tekirdağ  1.  Amatör Kümede lider durumda bulunan Tekirdağspor'un Ticaret ve Sanayi Odası Restaurantında  düzenlediği  dayanışma gecesi muhteşemdi.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, Doruk Marmara Un Yönetim Kurulu Üyesi Eski Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık,  Akparti İl Başkanı Soner Çizen, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başşkanı Kadir  Albayrak, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yunus Meral, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Sinan Çetiz, Oda Başkanları, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, eski Tekirdağspor Başkanları ile    çok sayıda işadamının katıldığı yemekte konuşan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek Tekirdağsporun saygınlık kazandığını söyledi.

Onursal Başkan Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç  Sanat ve Spor aşkı içinde olduklarını belirterek Tekirdağspor için böyle güzel bir ortamda buluşmak çok gurur verci bir olay. Bu birliktelik olduğu zaman herşeyin üstesinden geleceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın'  dedi. 

Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap da Tekirdağsporun hakketiği yere en kısa zamanda geleceğini söyledi. Tekirdağspor Yönetim kurulu üyesi Belediye  Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter mali konular hakkında Genel Kaptan Tufan Yıldırım da teknik konularda yemeğe katılanları bilgilendirdiler.