info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TOKİ 255 dükkanı satıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı nın (TOKİ), aralarında Tekirdağ ın da bulunduğu Türkiye nin değişik illerinde bulunan 7 bin 255 iş yeri ile Ankara Eski Milletvekili lojmanları kapsamındaki 2 konutu satışa çıkaracağı bildirildi.

TOKİ den yapılan açıklamaya göre, söz konusu taşınmazlar kurasız ve komisyonsuz olarak başvuru önceliğine göre satılacak. Satışı yapılacak iş yerleri arasında, Ankara Mamak ve İstanbul Halkalı da bulunan 2 şer dükkan da yer alıyor.

25 Kasım 2009 ile 31 Mart 2010 tarihleri arasında, açık satış yöntemiyle gerçekleştirilecek satışlarından komisyon alınmayacağını belirten TOKİ yetkililerinin, en düşüğü 7 bin 324 lira, en yükseği 855 bin 788 liradan satışa çıkarılacak olan iş yerleri için  peşinat ve 120 ay vade uygulanacağını söylediği satışlar, Halkbank ve Ziraat Bankası nın tüm şubeleri tarafından gerçekleştirilecek. Böylelikle TOKİ, iş yeri ve konut satışlarından 41 milyon 101 bin 362 lira gelir elde etmeyi hedefliyor.

TOKİ tarafından satışa sunulan iş yerlerinin bulunduğu bölgeler şöyle: Ankara/Mamak, İstanbul/Küçükçekmece-Halkalı 3. Etap/2. Bölge, Adana/Kozan, Adıyaman/Kahta-Erikdere, Afyon/Dinar, Afyon/Emirdağ, Afyon/Susuz, Ağrı/Patnos, Amasya/Merzifon, Balıkesir/Edremit, Batman/Merkez-Tilmeç, Bolu/Gerede, Bursa/Yıldırım-Akçağlayan, Çankırı/Çerkeş, Çankırı/Şabanözü, Gaziantep/İslahiye, Gaziantep/Şahinbey-Serinevler, Giresun/Şebinkarahisar, Gümüşhane/Torul, Hakkari/Yüksekova, Isparta/Gönen, Isparta/Senirkent-Büyükkabacı, İzmir/Menemen-Asarlık, Kahramanmaraş/Afşin, Kars/Sarıkamış, Kayseri/Yahyalı, Kırklareli/Merkez, Kocaeli/Merkez-Bekirpaşa, Konya/Cihanbeyli, Konya/Çumra-Mihmandar Mah 2. Etap, Konya /Kadınhanı-2. Etap, Kütahya/Gediz, Manisa/Akhisar, Manisa/Salihli-Durasıllı, Manisa/Turgutlu, Mardin/ Merkez-Nur Mah. 2. Etap, Mersin/Anamur-Ören 1. Etap, Mersin/Silifke-Taşucu, Muğla/Kavaklıdere, Muğla/Merkez-Kötekli, Ordu/Ünye, Osmaniye/Kadirli 2. Etap, Osmaniye/Merkez-Yaveriye, Rize/Pazar, Sakarya/Adapazarı-Korucuk, Samsun/Merkez-Kazım Karabekir Adalet Mah., Sivas/Gölova, Şanlıurfa/Ceylanpınar, Şırnak/Silopi, Tekirdağ/Çorlu-Velimeşe 1. Etap, Tokat/Niksar 2. Bölge, Van/Hangediği, Yozgat/Çandır, Zonguldak/Alaplı.

Taşınmazların satış fiyat ve koşullarıyla teslim tarihleri ve yetkili banka şubeleri hakkında bilgi almak isteyenler, www.toki.gov.tr internet adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirler.