info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TRAKYAKENT toplandı

Edirne nin İpsala ilçesinde düzenlenen Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) Kasım Ayı Encümen Toplantısı nda konuşan TRAKYAKENT ve Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, yapılan toplantılarla Trakya ya hakimiyetlerini göstermek istediklerini söyledi.

TRAKYAKENT ve Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, İpsala Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantının açılışında bir konuşma yaptı. Dalgıç, konuşmasında; TRAKYAKENT yönetiminin daha önce aldığı karar gereği toplantılarını sırayla encümene ait belediyelerde yapılacağını hatırlatarak, ilk olarak bu toplantıya İpsala dan başladıklarını belirtti.

Başkan Dalgıç; "Yaptığımız toplantılarla Trakya ya hakimiyetimizi göstermek istiyoruz. TRAKYAKENT in çalışmaları önümüzdeki günlerde daha aktif hale gelecektir. Önümüzdeki aylarda Yunanistan ve Bulgaristan ziyaretlerimizle oralardaki belediye başkanlarımızla görüşme imkanları bulacağız ve onlarla birlikte ortak projeler gündeme getireceğiz." dedi.

Dalgıç ın konuşmasının ardından, gündemdeki maddelerinin görüşülmesine geçildi. Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, Alpullu Belediye Başkanı Ahmet Durgun ve birlik personelinin katıldığı toplantının sonrasında, birlik üyeleri İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ü makamında ziyaret ettiler.