info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TTSO dan CHP İl Başkanlığına Ziyaret

TTSO dan CHP İl Başkanlığına Ziyaret

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Başkan Yardımcıları Faik Uysal, Erhan Tanrıöver, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih İnce, Seyhan Nevarsa, Adnan Gündüzler ve Genel Sekreter İrfan Ekici’nin katılımıyla, 20 Mayıs 2012 tarihinde yapılan İl Kongresinde yeni seçilen İl Başkanı Recep Palabıyık ve Yönetim Kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaret kapsamında, TTSO Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası adına yeni seçilen İl Başkanı ve çalışma arkadaşlarına başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

        TTSO Başkanı Cengiz Günay, Oda olarak Muratlı Belediye sınırları içerisinde kurulan Tekirdağ-Muratlı Islah Organize Sanayi Bölgesi, Tekirdağ’da kurulması planlanan Lojistik Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verdi. Özel Ekonomik Bölge ya da Serbest Bölge oluşturulması çalışmaları, Yat Limanı ve sahil bandı düzenlenmesi gibi daha bir çok konuda fikir alışverişinde bulunuldu.

        CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ise verilen bilgilerin ve yapılan çalışmaların Tekirdağ’da yaşayan insanların sosyal ve ekonomik yönden çok fayda göreceği çalışmalar olduğunu, bu çalışmalardan dolayı Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu ile Meclisine teşekkür ettiğini belirterek, ziyaretten şahsı ve partisi adına duyduğu memnuniyeti ifade etti.