info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye Kent Konseyleri Platformu İzmir in Aliağa İlçesi nde Yapıldı

Kent Konseyleri Türkiye Platformu toplantısı İzmir in Aliağa İlçesi nde yapıldı. Toplantıda Tekirdağ Kent Konseyi de yer aldı. Petkim Kültür Merkezi nde yapılan toplantıda Ankara Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Petkim Genel Müdürü Hayati Öztürk ün yanı sıra Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu yer alırken, Türkiye nin dört bir yanından kent konseyi temsilcileri katıldı.

Toplantıda Divan Silivri Kent Konseyi Başkanı Kadir Varan, Burhaniye Kent Konseyi Başkanı Necmi Şener ve ev sahibi Aliağa Kent Konseyi Başkanı Yakup Öztürk’ten oluştu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen Kent Konseyi heyetlerin birbirleri ile fikir ve proje alış verişlerine de fırsat verildi.
Kent Konseylerinin oluşmasındaki katkısı ile bilinen Eskişehir eski Kent Konseyi Başkanı CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Büyükşehir Yasası hakkında bir sunum yaptı.
Toplantıda platform toplantınsa destek veren ev sahibi Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a toplantı divan üyesi Silivri Kent Konseyi Başkanı Kadir Varan tarafından plaket verilirken; CHP Milletvekili Kazım Kurt’a da divan tarafından plaket verildi. Gelecek dönem platform toplantısının Balıkesir’in Burhaniye Kent Konseyinin ev sahipliğinde yapılacağı açıklandı.