info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Veliköyspor Lige Üç Puan İle Başladı

Süper Amatör Lig’de sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Veliköyspor ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Çorlu Sanayispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatan Veliköyspor ikinci devre karşılaşmadan da 2-1’lik galibiyet çıkardı. Veliköyspor’a üç puanı getiren golleri ise Hasan ve Sinan kaydetti.

Süper Amatör Lig’de sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Veliköyspor ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Çorlu Sanayispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatan Veliköyspor ikinci devre karşılaşmadan da 2-1’lik galibiyet çıkardı. Veliköyspor’a üç puanı getiren golleri ise Hasan ve Sinan kaydetti.
Çorlu Yeni Belediye Stadyumunda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Veliköyspor başladı. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Veliköyspor ilk dakikalarda istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla etkili olmaya çalışan Çorlu Sanayispor ise Veliköyspor savunmasını geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk on dakikasında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. 
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Veliköyspor ataklarını sıklaştırdı. Sinan ile pozisyon bulan Veliköyspor önemli pozisyonları değerlendiremedi. Rakip kalede kontra atak geliştiren Çorlu Sanayispor karşılaşmanın 23 dakikasında penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Sultan kalece Semih’i ters köşeye yatırarak takımı 1-0 öne geçirdi. 
Gelen golle birlikle büyük sevinç yaşayan Çorlu Sanayispor ikinci gol için mücadele verdi. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen istediği golü bulamayan Veliköyspor ise beraberlik golü için geliştirdiği ataklarda Çorlu Sanayispor savunmasını geçmekte zorlandı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devrede ev sahibi ekip Çorlu Sanayispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci devresinde de ilk devrede ki mücadele sürdü. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Veliköyspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Ataklarını sıklaştıran Veliköyspor, 55.dakikada Hakan ile geliştirdiği atakta önemli bir gol fırsatını kaçırdı ancak 63.dakikada Hakan ile beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Hakan yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. 
Gelen golle birlikte büyük moral bulan Veliköyspor kalan dakikalarda galibiyet golü için rakip kaleyi abluka altına aldı. Kalesinde gördüğü golün ardından oyun disiplininden kopan ev sahibi ekip Çorlu Sanayispor kalan dakikalarda etkili olamadı. Rakip kalede ataklarını sürdüren Veliköyspor, 68.dakikada Sinan’ın golü ile karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte Veliköyspor’lu oyuncular büyük sevinç yaşadılar. Karşılaşmada mağlup durumdan önde duruma gelen Veliköyspor kalan dakikalarda skoru korumaya çalıştı. Savunmada hata yapmayan Veliköyspor gelişen Çorlu Sanayispor ataklarında hata yapmadı.
 
“ÇOK İYİ OYUN ORTAYA KOYDUK” 
Karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Lige zorlu bir deplasman olan Sanayispor karşılaşması ile çıktık. Rakibimiz de sezon öncesi yaptığı takviyelerle şampiyonluk hesabı yapıyordu. Maça iyi başlamamıza rağmen rakibimiz karşısında şansız bir penaltı ile mağlup duruma düştük. Karşılaşmanın ikinci devresinde etkili bir futbol ortaya koyarak ilk olarak beraberlik golünü bulduk. Ataklarımızı sıklaştırarak Sinan’ın şık golü ile Ligde uzun süreden sonra kendi evimizde mücadele ettik. Maça etkili başlamamıza rağmen önemli pozisyonlardan yararlanamadık. İlerleyen dakikalarda ise tecrübeli oyuncumuz Sinan öle öne geçmesini bildik. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise ev sahibi ekip Çorlu Sanayispor’a top yapma imkanı tanımadık. Yakaladığımız önemli pozisyonları değerlendirseydik son dakikalara rahat girecektik. Ancak 90 dakikada çok iyi bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bildik” diye konuştu.