info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yangında 20 Bin TL Para ve Ziynet Eşyası Kül Oldu

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç’ta, Küme Evler mevkiinde çıkan yangında iki gecekondu kül oldu. Toplam 14 nüfuslu iki ailenin yaşadığı gecekondularda meydana gelen yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin edilirken, evde bulunan 20 bin TL’nin üzerinde para ve ziynet eşyaları da yandı.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Karaağaç'ta, Küme Evler mevkiinde çıkan yangında iki gecekondu kül oldu. Toplam 14 nüfuslu iki ailenin yaşadığı gecekondularda meydana gelen yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin edilirken, evde bulunan 20 bin TL'nin üzerinde para ve ziynet eşyaları da yandı. 
Edinilen bilgiye göre yangın, 22.30 sıralarında Mehmet ve Emin Ağyürek kardeşlerin yan yana bulunan evlerinde meydana geldi. Yangının fark edilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri 1 saatlik uğraş ile yangını söndürdü. Toplam 14 nüfusun yaşadığı iki evde etkili olan yangında can kaybı meydana gelmezken, ev sahiplerinden Mehmet Ağyürek, yangında yastık altında sakladığı 20 bin TL’nin üzerinde nakit ve bir miktar ziynet eşyasının da kül olduğunu söyledi.
 
"EVİMİZ KÜL OLDU HAYATIMIZ KÜL OLMASIN"
Küme Evler Numara 1’de ikamet ettiğini belirten Mehmet Ağyürek, hayvancılıkla uğraştığını ifade ederek, yanan paraları Kurban Bayramı'nda hayvan satışı ile kazandığını söyledi. Yangında çocuklarının ders kitaplarının da yandığını dile getiren Ağyürek, “Ben hayvancılıkla uğraşıyorum. Eşim ve altı çocuğumla birlikte burada yaşıyordum. Elektrik kontağından çıkan yangın evimizi kül etti. Yangında evimizle birlikte, geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nda hayvan satışlarından kazandığım ve yastık altında sakladığım 20 bin TL’nin üzerindeki para da kül oldu” dedi. 
Kendisinin 4, kardeşi Emin Ağyürek’in ise 2 çocuğunun okula gittiğini ifade eden Ağyürek, “Çocuklarımızın ders kitapları kül oldu. Evimiz kül oldu, bari hayatımız kül olmasın” diyerek yetkililerden yardım istedi.