info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yer Altı Konteynırları İçin Araç Geldi

Yer altı çöp konteynırlarının boşaltılması için beklenen araç geldi. Araç bu haftadan itibaren Çerkezköy genelinde yeni koyulan 30 dev çöp konteynırından günde bir kez toplama yapacak.

Çöp konteynırları sabah 6.00 ile 8.00 arasında boşaltılacak.Uzun süredir beklenen yer altı çöp konteynırlarının boşaltımını sağlayacak teknik özelliği yüksek çöp aracı geldi. Araç Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün şantiyesinde hizmete gireceği günü bekliyor. Bu haftadan itibaren hizmete girmesi beklenen yeni çöp aracı günde bir kez kent merkezini dolaşarak, yeni koyulan 30 yer altı çöp konteynırını boşaltacak. Boşaltım işlemi sabah 6.00 ile 8.00 arası yapılacak.
 
YENİ ARAÇ GELDİ
 
Çerkezköy Belediyesi yaklaşık üç ay önce başlattığı yer altı çöp konteynırlarını bu haftadan itibaren hizmete sokuyor. Çerkezköy'ün evsel atıklarını toplayan Şafak Temizlik firması tarafından getirilen yeni yer altı çöp konteynırı boşaltım aracı Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün araç parkurunda bekletiliyor. Şafak Temizlik Vardiya Amiri Zeki Demir, yer altı çöp konteynırı boşaltım aracının bu haftadan itibaren hizmete gireceğini belirtti.
 
GÜNDE BİR KEZ KONTEYNERLAR BOŞALTILACAK
 
Yaklaşık 3 ton çöp alma kapasitesine sahip yer altı çöp konteynırları 19 metreküp hacimli araçla her gün bir kez boşaltılacağını belirten Zeki Demir, "Yer altı çöp konteynırları günde bir kez olmak üzere boşaltılacak. Boşaltma işlemi trafiğin yoğun olmadığı sabah 6.00 ile 8.00 saatleri arasında yapılacak. Çünkü yer altı çöp konteynırlarının büyük bölümü Atatürk Caddesi'nde" dedi.
 
30 YER ALTI ÇÖP KONTEYNERI VAR
 
Şafak Temizlik Vardiya Amiri Zeki Demir, Çerkezköy Belediyesi tarafından çoğunluğu Atatürk Caddesi olmak üzere ilçe merkezine 30 adet yer altı çöp konteynırı koyulduğunu belirtti. Çöp konteynırlarının bir kısmı ise Uğur Mumcu Caddesi, yeni kapalı otopark, Kaymakamlık binası önü ve Ziraat Bankası önünde.