info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti, Chp ve Mhp Bayramda Biraraya Geldi

AK Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatlarına ziyarette bulundu.

AK Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatlarına ziyarette bulundu. 
AK Partililer MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanırken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koray Önsel, Çerkezköy’de bayramların, bayram ruhuna uygun şekilde icra edildiğini kaydetti. Ayrı kulvarlarda siyaset yapmalarına rağmen, gerektiği yerde en samimi bir şekilde birbirlerini kucaklamayı bildiklerini söyleyen Önsel, “Diğer coğrafyalarda yaşayan Müslüman kardeşlerimiz maalesef ki birbirleriyle çatışmaktadırlar. Temennimiz onlar da aralarında var olan dargınlık, kin ve husumeti bir köşeye iterek, birbirlerini en samimi şekilde kucaklamalarıdır” diye konuştu. 
 
YÜZ YÜZE OLDUĞUMUZU UNUTMAMAMIZ GEREKİR 
Siyasetin içinde olan kişilerin siyasi tartışmaların dışında kalmasının söz konusu olamayacağını belirten Önsel, “Siyasi parti içerisinde görev almış olan kişiler istemeseler de zaman zaman siyasi polemiklerin içinde yer alırlar. Bu siyasetin doğasında var olan bir kuraldır. Bunu yaparken yüz yüze olduğumuzu unutmamamız gerekir. Ben kardeşliğimizin ebediyen bozulmamasını temenni ediyorum. Bizim samimiyetimiz, kardeşliğimiz ve beraberliğimiz sadece bayramlarla sınırlı kalmamalıdır” ifadelerini kullandı. 
Müslüman ülkelerde süren çatışmaların son bulmasını temenni eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ise “Birçok Müslüman ülkede kardeşkanı akmaktadır. Bu bizleri son derece üzmektedir. Bu nedenle onlar, bizler kadar bayramı huzurlu bir şekilde geçiremediler. Oysaki dini bayramlarımız sevginin, hoşgörünün ve affetmenin doruğa çıktığı zamanlardır. Her siyasi partimiz ülke menfaatlerinin, insan haklarının savunulması adına hizmet vermektedir. Bizler bu amaçlar doğrultusunda hareket ederek insanımızın huzurlu bir hayat yaşamasına çalışıyoruz” diye konuştu. 
Sevgi ve hoş görünün her zaman ön planda tutulması gerektiğini kaydeden Demirbağ, “Bayram günlerinde bu duyguları daha yoğun bir şekilde yaşamalıyız. Biz AK Parti teşkilatı olarak hem yeni yönetiminize hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de Kurban bayramınızı kutlamak için ziyaretinize geldik” dedi. 
 
CHP İLE BAYRAMLAŞTILAR
AK Parti Çerkezköy Teşkilatı, MHP ziyaretinin ardından CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek partililerle bayramlaştı. Ziyarette CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de hazır bulundu. Bayramların birleştiren, kaynaştıran ve kardeşlik duygularını ön plana çıkaran sayılı günler olduğunu söyleyen CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, “Bayramların özelliği kaynaşmayı sağlamaktır. Temennim daha nice bayramları huzur ve mutluluk içinde hep birlikte yaşamaktır” dedi. 
Tüm siyasilerin amacının bu ülkeye hizmet etmek olduğunu ifade eden Alaettin Demirbağ, farklı partilerde yapılan görevlerin temelinde ülkeye hizmet olduğunu kaydetti. Siyasilerin hepsinin Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaya çalıştığını belirten Demirbağ, “Diğer Müslüman ülkelerde yaşayan kardeşlerimiz bizim kadar rahat ve huzur içerisinde değiller. Onların da bizler gibi bayramlarını huzur içinde yaşamalarını isterdik. İnşallah bunu yakın zamanda yaşama imkânı bulurlar. Ayrı partilerin mensupları olmamıza rağmen aynı ülkenin insanlarıyız. Hepimiz kardeşiz. Dünyada başka bir Türkiye yok. Bu nedenle kardeşçe yaşamanın gerekleri neyse o şekilde yaşamaya özen göstermek zorundayız” diye konuştu.
 
BU GÜNLERİ DOLU DOLU YAŞAMALIYIZ 
Bir arada bayramlaşmanın ilk olmadığı gibi son da olmayacağını söyleyen CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Bayramlar önemli günlerimizdendir. Günlük hayat temposu içinde ne olduğumuzu, nasıl olmamız gerektiğini bu müstesna günlerimiz sayesinde anlayabiliyoruz. Bayramlar, eşimiz, dostumuz, akraba, arkadaş ve meslektaşlarımızı arayıp sormamız, onlarla bir araya gelmemiz açısından çok önemlidir. Ulus olmanın bilinciyle, tasa ve kıvançta beraber oluyoruz” diye konuştu. 
Yüceer, her siyasi partinin ortak paydasının ülke menfaati olduğunu ifade ederek “Hepimizin ortak paydası, ülkemizin menfaatidir. Bu günleri dolu dolu yaşamalıyız. Sevgi, saygı ve hoşgörüyü aramızdan eksik etmemeliyiz. Bu özelliklerin toplumumuz üzerinden eksik olması bütün şekilde yok olmamız, bitmemiz demektir. Bu güzelim değerlerimizi yitirmeden kardeşçe ve birlikte yaşamalıyız” ifadelerini kullandı.