info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Danışma Meclisinde Chp lilerden Büyük Katılım

Ak Parti Danışma Meclisinde Chp lilerden Büyük Katılım

Tekirdağ Ak parti il başkanlığınca bu gün düzenlenen il danışma meclisi toplantısı partiye yeni katılımlar sebebiyle şölen havasında yapıldı.

Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa  Şentop  , Tekirdağ Milletvekilleri  T. Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi nin katılımıyla Tekirdağ Ramada Hotel de düzenlendi.

Divan başkanlığına Şener Çelikayar,Ömer Polat, Yavuz Avcı,Çiğdem Goncagül, Gülcan Erden,  oy birliğiyle seçildiler.

Tekirdağ Ak parti il başkanı Ahmet Kambur , Tekirdağ İl Yönetim Kurlu üyesi ve medya Başkanı Özkan Taşkıner ve yönetimi tarafından hazırlanan salon ve katılımcılar bu gün Tekirdağ Ak partide büyük bir heyecan yaşanmasına sebep oldular.

Tekirdağ Ak parti il , İlçe, Kadın kolları, Gençlik kolları, ilçe yönetim kurulları, ilçe gençlik kolları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, Milletvekili adayları, kurucular kurulu üyeleri, partiye yeni katılan ve rozet takılan Has parti , DP. CHP,DSP ve genç parti üyeleri ile partililer salonda coşkulu bir gün yaşadılar.

Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, il başkanı Ahmet Kambur, Ak parti genel başkan yardımcısı seçim işleri başkanı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop partililere, Ak partinin Türkiye de yaptıklarıyla ilgili geniş açıklamalarda bulundular.

Konuşmalardan sonra Ak partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Has partiden Ahmet Akçay, Eyüp Kanar, Av. Zeynel Şen,Av. İbrahim Pehlivan, İbrahim Güneş,Cemal İnce, Hüseyin Ün, Şaban Yıldız, Mehmet Hazım,Aslan Algül, Çerkezköy den Tahir Eke, Ercan Erdoğan, Hüseyin Şenses,Çorlu dan Hasan Tüfekçi,Yaşar Caymaz,Cansu Tekin Yarar, Hayrabolu dan Üzeyir Çiftçi, M.ereğlisi’nden ziya Havuççu, Malkara dan Hasan Dalgıç, Malkara Dp. Den Fethi Özver, Erol Ersöz , Ömer Dede, Fuat Ülken, Yaşar Göksu, Ahmet Özver, Çorlu eski il genel meclis üyesi ve Çorlu spor başkanı Muzaffer Çelik ve 300 arkadaşı, Yaşar Caymaz,  Hayrabolu dan Metin Topaz, Hüseyin Ünal, Muratlı Esnaf Sanatkarlar odaları birlik yönetim kurulu üyesi Sıtkı Eflani rozetleri takılarak Ak partiye katılımları gerçekleşti.

Tekirdağ da yapılan il danışma meclisi toplantısında verilen birlik beraberlik mesajları ve önümüzdeki mali seçimlerde büyük şehir belediyesini kazanmak için bu gün den itibaren verilen start ile çalışmalara başlanacağını vurgulayan il başkanı Ahmet Kambur, teşkilat başkanı il başkan yardımcısı Ali Gümüş de yaptığı konuşmada ; “15 nisan da göreve geldiklerinde 54 bin olan üye sayılarını 61 bine çıkardıklarını ,il ve ilçe teşkilatları olarak uyum içinde çalıştıklarını ifade etti. Yapılan il danışma meclisi toplantısına eski il başkanları Soner Çizen, Ziya Meral, Mehmet Şık, eski belediye başkanı Ahmet Aygün,eski merkez ilçe başkanı Cavit Yazıcı, Çorlu eski belediye başkanı Seyfettin Meriç , Tarım kredi merkez birliği yönetim kurulu üyesi ilhan Saltık, Ziraat odası ve süt birliği başkanları, Muhtarlar, belde belediye başkanları, Tic. San. Odası Yön. Kur. Üyesi Galip Öge, Tekirdağ Taş. Koop. Başk. Ali Rıza Eti, esnaf kefalet koop. Müdürü Şükrü Akçaoğlu, milletvekili adayları Sait Yazı , Mestan Özcan, merkez ilçe başk. Emrah Tunca,belediye meclis üyesi Nevzat Bahar, İl gen. Mec. Üyesi Hüseyin Önbey katıldılar.