info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Partililer Danışma Meclisi nde Bir Araya Geldi

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Mayıs ayı Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Köprübaşı Kral Düğün Salonu’nda saat 19.00’da başlayan danışma meclisi toplantısına, Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca’nın yanı sıra AK Parti Mali ve İdari İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şükrü Akçaoğlu, Ekonomik İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Galip Öge, İl Yöneticileri Soner Çizen, Cavit Yazıcı, İl ve Merkez İlçe Yöneticileri, Tekirdağ Belediye Meclis üyelerinden Nevzat Bahar, Mesut Demir, Önder Aydın, Bayram Başelma, Karacakılavuz Belediye Başkanı Ömer Gümüş, Kumbağ Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Belde yöneticileri, AK Parti Merkez İlce Mahalle Başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı.
 
İl Başkan Yardımcısı Galip Öge’nin Divan başkanlığında başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, teşkilatın bir aylık çalışmalarını partililerle paylaşarak değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tunca, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen çalışmalarla partiye 350 yeni üye kazandırdıklarını belirtti.
 
Geçtiğimiz hafta İlçe Yöneticilerinden bir grupla beraber Küçükçekmece İlçe Başkanlığını ziyaret ettiklerini aktaran İlçe Başkanı Tunca, iki ilçe yöneticilerinin karşılıklı diyalog ve görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Teşkilatlar arası iletişimin önemine işaret eden Tunca, farklı birlikteliklerin teşkilat içinde yeni bir heyecan oluşturduğunu bu amaçla parti içi teşkilatlara yönelik siyasi gezileri sürdürecekleri mesajını verdi.
 
Geçtiğimiz hafta sonu Küçükçekmece Teşkilatı’nın da Merkez İlçeye iadeyi ziyarette bulunduğunu ifade eden Emrah Tunca, ‘Anneler Günü’ vesilesiyle iki teşkilatın Tekira önünde karanfil dağıtarak anneler günü etkinliği birlikte gerçekleştirdiklerini ifade etti.
 
Merkez İlçe Başkanı Tunca, yine tüm Tekirdağ’ı kapsayan bir organizasyon kapsamında il genelinde 38 milletvekilinin katılımlarıyla esnaf ziyareti gerçekleştirildiğini, Merkezde de 5 milletvekiliyle değişik mahallelerde esnaflarla bir araya geldiklerini vurguladı.
 
Merkez İlçe Başkanı Tunca, yaklaşan yerel seçimlere de değinerek, öncelikli temel hedeflerinin yerel seçimleri kazanmak olduğunu teşkilat üyelerine hatırlatarak sözlerini şöyle noktaladı: “Partimize gönül vermiş kardeşlerimizle çok çalışarak, kendimizi halkımıza anlatarak, hizmetlerimizi hatırlatarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini kazanacağız” şeklinde konuştu.
 
Başkan Tunca’nın ardından teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler veren AK Parti Merkez İlçe Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sezayi Çetin ve belediye çalışmalarının eksik ve yanlış yönlerini içeren konuşmasıyla AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Nevzat Bahar söz aldı. Danışma Meclisi slâyt gösterileri, dilek ve temennilerin ardından son erdi