info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu Devlet Hastanesi’nde Ameliyatlara Başlandı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde bulunan 50 Yataklı Devlet Hastanesinde ameliyatlara başlandı.

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Günhan Can'ın göreve başlamasıyla ilk etapta sıkça görülen göbek fıtığı, kıl dönmesi, basur olmak üzere birçok cerrahi işlemi başarıyla gerçekleştiren hastanede kısa sürede diğer ameliyatların da yapılması amaçlanıyor. Hastane Başhekimi Dr. Recep Yaver yaptığı açıklamada, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Günhan Can'ın hastanede göreve başlamasıyla birlikte hasta sayısında gözle görülür bir artış olduğunu belirterek, "Son derece başarılı ve yetenekli bir Genel Cerrahi Uzmanına sahip olmaktan da çok mutluyuz. Bizler de hastane yönetimi olarak kısa zamanda başarılı cerrahi ameliyatlara imza atan ve meslek hayatında birbirinden değerli ödülleri almaya hak kazanan hekim arkadaşımızı başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.
 
Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Günhan Can da hastane ortamında kısa sürede ameliyatlara başladıklarını belirterek, "İlk etapta halkımızda sıkça görülen göbek fıtığı, kıl dönmesi, basur başta olmak üzere birçok cerrahi işlemi başarıyla gerçekleştiriyoruz. Hastalarımız çok kısa zamanda iyileşerek sağlıklarına kavuşuyorlar. Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Filiz Karakaş ve deneyimli ameliyathane ekibiyle bölgemizdeki hastalara hizmet vermekten dolayı çok mutluyuz" diye konuştu. 
 
Hayrabolu ilçesini ve halkını çok sevdiğini, hastalarından da çok olumlu tepkiler aldığını belirten Dr. Can: ”Öyle umuyorum ki burada görev yapacağım süre boyunca hastanemizin diğer hekim arkadaşlarıyla birlikte birçok vatandaşımızın sağlığına kavuşması adına gayret gösterip onların sevdiklerine sağlıklı bir şekilde ulaşmalarına katkı sağlayacağız” dedi.
 
Hastane Başhekimi Yaver, Hayrabolu Devlet Hastanesinin Sağlık Bakanlığınca yapılan “Kalite Kriter Değerlendirme” denetlemesinde 100 üzerinden 95 gibi son derece iyi bir puan aldıklarını belirterek bu puanın alınmasında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.