info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karı-Kocaya İnfaz

Tekirdağ ın Malkara İlçesi ndeki Üzüm Bağlarına Giden 2 Çocuk Sahibi Çift, Bağlarında Kimliği Belirsiz Kişi ya da Kişiler Tarafından Öldürüldü.

Oto tamirciliği yapan Hasan Öngören, 35 yıllık eşi Nihal Öngeren ile birlikte dün ilçe merkezindeki evlerinden, yeni asma diktikleri Gönence Köyü yakınlarındaki Kurtdere Mevkisi nde bulunan bağlarına geldi. Burada çapa yapan çift, kızlarına da bağda olduklarını, akşam saatlerinde eve döneceklerini söyledi. Ancak akşam olmasına rağmen anne- babası eve gelmeyince, kızları durumu jandarmaya bildirdi. Bağın bulunduğu bölgede arama yapan ekipler, ciftin 50 metre ara ile cesetlerini buldu. Hasan Öngören in başına çapa ile vurularak, eşi Nihal Öngören in ise 50 metre ileride bulunan dere kenarında boğazına tabancayla ile ateş edilerek öldürüldüğü saptandı.

Malkara Kaymakamı Salih Yüce ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Albay Ali İnlek, olay yerine gelerek ekiplerden bilgiler aldı. Jandarma ve savcının incelemelerin ardından cesetler Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetlerin, gün içinde otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu na gönderileceği belirtildi.

Jandarma, tarla yakınında ekini olan vatandaşlar ve çiftin yakınlarının ifadelerine başvuruyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.