info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Namık Kemal Üniversitesi nde Görkemli Mezuniyet

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi nin 26. mezunları törenle diplomalarını aldı.

 

Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Yerleşkesi Piramit Salonu'nda düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Üniversite Rektörü Prof.Dr Osman Şimşek, Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, İl Jandarma Alay Komutanı J.Alb. Kazım Rıfkı Ayan, öğretim üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.
 
Mezuniyet töreninde üniversite öğrencilerinden oluşan "Gümüş Ayaklar" adlı halk oyunları grubu, çeşitli yörelerden derledikleri halk oyunlarını sahneledi. Açılış konuşması yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, "Üniversitemiz ve ülkemiz adına son derece mutlu bir tabloya tanıklık etmek üzere bir araya geldik. Bugün burada 2006 yılında 8000 öğrenciyle yola çıkan, 2011 yılına geldiğimizde altı fakülte, 11 meslek yüksek okulu, bir yabancı diller yüksek okulu ve bir sağlık meslek yüksek okulu ile öğrenci sayısını 16 binlere taşıyan, 2010-2011 akademik yılında 4 bin civarında mezun veren genç, ama bir o kadar iddialı bir üniversitenin, ülkemize kazandırdığı değerleri, yani yarınlarımız olan gençlerimizi yeni hayatlarına uğurlamanın gururunu yaşıyoruz. Tüm mezun olan öğrencilerimize başarılar dilerken her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyorum." dedi.
 
Mezunlar diplomalarını Vali Zübeyir Kemelek, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek ve öğretim üyelerinin ellerinden aldı. Mezunlar arasında türbanlı öğrencilerin de bulunduğu tören, öğrencilerin keplerini havaya atması ile son buldu.