info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Chp Merkez İlçe Başkanlığı Sabah Kahvaltıları Düzenliyor

Tekirdağ merkez ilçe başkanı Murat Emre Kervancılar ve ekibi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek her hafta Tekirdağ’ın bir mahallesinde cumartesi günleri saat 09.30 da sabah kahvaltıları düzenliyor. Bu kahvaltılara katılımın yüksek olması dikkat çekiyor. Bu hafta da Dereağzı mevkiindeki Alkaya mahallesindeki bir kahvede yapılan sabah kahvaltısı etkinliğine 150 kadar vatandaş ve partili katıldı.

 

Kadın, erkek ve çocukların bulunduğu bu ortamda bir konuşma yapan CHP Tekirdağ merkez ilçe başkanı Murat Emre Kervancılar, “Biz bu projeye halkın dostluk, kardeşlik ve barış düşüncesi içinde ırk, din, mezhep farkı gözetmeksizin bir aile ortamı oluşturmak ideolojisiyle başladık. Bunda da muvaffak olmak bizi ziyadesiyle memnun etti. Halkla bütünleşmemizde basın ve partililerin desteğini de göz ardı etmemek gerekir. Bize destek olan partili, basın mensubu ve tüm halkımıza müteşekkirim.
 
Şimdiye kadar 13 mahalle kahvaltısı organize ettik. Sadece ramazanda ara verdik. Bunda da takdir edersiniz ki insanlar oruç tutarken bizim kahvaltı organizasyonu düzenlememiz yakışık almazdı. Ramazan bitiminde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu organizasyonda değerli ağabeylerim Şerafettin Kurt ve Ali Korkmaz’a destekleri ve katkılarından dolayı özellikle teşekkürü bir borç bilirim. Sizi her zaman bu kahvaltılarda görmek isteriz. Afiyet olsun.”dedi.
 
Kahvaltı organizasyonuna Tekirdağ belediye başkanı Adem Dalgıç, eski il başkanlarından Kadir Albayrak ve Burhan Karaevli, eski merkez ilçe başkanı Savaş Erdem, il genel meclis üyesi Münür Karaevli ve milletvekili adayı Şerafettin Kurt,milletvekili aday adayı Necmettin Erdoğan ile çok sayıda partili katıldı.
 
Kaynak : Murat Ürtekin