info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık’tan Seçimler İçin Özel Beyanat

Bölgemiz için en hayırlısını diliyoruz

TÜMKASDER’in vizyoner projeler üretme noktasında, marka değerini bilen üyelerimiz, siyasi arenada yarışan belediye başkan adaylarımızın da ortaya koyacakları projeleri, ufuk çıtalarını, marka değerlerini çok iyi analiz edip, desteklerini de bu ilkeler doğrultusunda ortaya koyacaklardır.
 
Tüm Kastamonulular Derneği (TÜMKASDER) Genel Başkanı Murat Çalık, adım adım yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi atmosferin çok sıcak seyrettiğini belirterek, “Vizyoner projelere attığı imzayla, sosyal dayanışma ve yardımlaşma alanındaki çalışmalarıyla ve toplumsal fayda üzerine bina ettiği tüm faaliyetleriyle TÜMKASDER olarak, öncelikle seçim atmosferinde çalışmalar gerçekleştiren tüm siyasi partilerimize bu hayırlı hizmet yarışında başarılar diliyoruz. TÜMKASDER insan odaklı ve “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” Peygamberi düsturuyla hareket eden bir dernek olarak, milli, manevi değerlerimize saygılı, insanımıza hizmet etme noktasında çaba gösteren ve bölgemiz için en hayırlısı kimse bu makama gelmesini arzu etmekteyiz” dedi.
 
Bugün ülkemizdeki bir çok şehirden bile daha büyük nüfus potansiyeline sahip, ürettiği ekonomik katma değer, fabrikalar ve göz kamaştıran sanayisiyle Çorlu’nun hizmete en layık ilçe olduğunu, gönüllerinden geçenin de bunu gerçekleştirebilecek nitelikte, kalitede ve evsafta adayın iş başına geçmesi olduğunu vurgulayan Çalık, “TÜMKASDER’e gönül veren Bin 260 Ailemizle birlikte, TÜMKASDER Yönetim Kurulumuz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız olarak, aldığımız ilke kararını sonuna dek uygulayacağımızı, Çorlu’ya hizmet etmek için yola çıkan tüm siyasi partilerimizin birbirinden değerli adaylarına eşit mesafede duracağımızı deklare ediyoruz. 
 
Adaylarımızın zorlu sandık yarışlarında kendilerini gönülden destekliyoruz. Her birisinin ilçemiz için açıklayacağı birbirinden farklı projeleri yakından takip ederek, bölgemiz adına en hayırlı olanın işbaşına gelmesi noktasında temennilerimizi ve ümitlerimizi ifade ediyoruz. TÜMKASDER olarak Türkiye’nin gelişim, değişim ve dönüşüm sürecinde ilçemize en vizyoner projeleri getirecek adayımızın göreve gelmesi yönündeki arzumuzu açıkça söylemek isteriz” diye konuştu. 
 
Belediyeciliğin sadece kaldırım yapmak, çöp kaldırmak, yol yapmak gibi zaten yapılması gereken hizmetlerle sınırlı tutulmaması gerektiğini, bölgemizin marka olabilmesi, benzer ilçelerden kendisine has değerleriyle sıyrılabilmesi için çok farklı bir vizyon ve misyon oluşturulması gerektiğini belirten Çalık, “Umarız, TÜMKASDER’in vizyoner projeler üretme noktasında, marka değerini bilen üyelerimiz, siyasi arenada yarışan belediye başkan adaylarımızın da ortaya koyacakları projeleri, ufuk çıtalarını, marka değerlerini çok iyi analiz edip, desteklerini de bu ilkeler doğrultusunda ortaya koyacaklardır” açıklamasını yaptı. 
 
TÜMKASDER’in bölgesi için üreten, ecdadımızdan aldığı değerleri geleceğe aktarma noktasında çaba gösteren, kültür ve geleneksel değerlerimizi yaşatabilmek için sürekli üreten, projeler ortaya koyan bir dernek olduğunu vurgulayan Çalık, “Bu bölgede yaşayan her birimiz, Anadolu’nun bir başka coğrafyasından, bir başka toprağından geldik, ama kendi kültürümüzü yaşatmak misyonumuz dışında, bizi besleyen, doyuran, bağrına basan bu güzel topraklara da vefa borcumuz olduğunu unutmamalıyız. Bu bölgenin gelişimi, güzelleşmesi,  marka değeri oluşturması ve eşsiz Türkiye haritasında parmakla gösterilir bir değere ulaşması, bizim en önemli amacımız ve ufkumuz olmalıdır. Bu sebeple, kendi irademizle bölgemiz için en hayırlısını dilerken, bu temennileri gerçekleştirecek sebepleri de, sonuçları da kendimiz ortaya koyacağımızı unutmamamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum” değerlendirmesini yaptı.