info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yağış Geldi, Sıcaklık Düşüyor

Yurdun batı kesimleri yağmur ve sağanak şeklinde yağış alacak. Sıcaklık Trakya da 6 - 8 derece düşecek.

Yağışların İzmir, İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Yalova, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerimizde sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

Hava sıcaklığı: Trakya'da 6 - 8 derece, Ege ile Marmara'nın güney ve doğusunda 1 - 3 derece azalacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR :
Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), Marmara ile ülkemizin güneydoğu bölgelerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR


Kuvvetli yağış uyarısı:
Yağışların; İzmir, İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Yalova, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, Su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Buzlanma ve don olayı uyarısı:
Ülkemizin doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Sis uyarısı:
Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde sis beklendiğinden özellikle ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kaynak: CNN Türk Gazetesi