info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeni Yılın İlk İkizleri Dünyaya Geldi

Çerkezköy’de 2013 yılının son bebeği Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelirken, 2014 yılının ilk bebeği yine Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerini açtı.

Diğer yandan yeni yılın ilk ikiz bebeği Özel Optimed Hastanesi’nde dünyaya geldi. 2013 yılının son bebeğine Ayyüce Irmak ismi verilirken 2014 yılının ilk bebeğine ise Irmak adı verildi. İkiz bebeklere de Ali Sadi ve Mehmet Akif isimleri konuldu.
 
YILIN SON BEBEĞİ DEVLET HASTANESİNDE DÜNYAYA GELDİ
 
2013 yılının son bebeği ile 2014 yılının ilk bebeği Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde gözlerini dünyaya açtı. Herkes yeni yıla yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşarken, Genç ve Özkan aileleri de farklı bir heyecanla yeni yıla merhaba dediler. 2013 yılının bitimine saatler kala Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde 19.48’de Serpil ve Mehmet Genç çiftinin çocuğu dünyaya gözlerini açtı. 3 kilo 240 gram ağırlığında 51 santimetre uzunluğunda ki bebeğe ailesi tarafından Ayyüce Irmak ismi verildi.
 
YENİ YILIN İLK BEBEĞİ IRMAK BEBEK OLDU
 
2014 yılının ilk saatlerinde de Huriye ve Hakan Özkan çiftinin bebekleri hayata gözlerini açtı. Saat 03.10’da dünyaya gelen bebek de 3 kilo 240 gram ağırlığında ve 53 santimetre uzunluğunda olurken ailesi tarafından bebeğe Irmak ismi verildi. Diğer yandan 2014 yılının ilk ikiz bebeği de Özel Optimed Hastanesi’nde dünyaya gözlerini açtılar.
 
İLK İKİZ BEBEK OPTİMED HASTANESİNDE
 
İkinci çocuk heyecanı yaşayan Tuğba ve Birol Ayaz çifti ikiz bebeklerine Ali Sadi ve Mehmet Akif isimlerini verdiler. Saat 05.28 ile 05.29 saatleri arasında birer dakika arayla dünyaya gelen ikizlerden birisi 2 kilo 380 gram ve 45 santimetre uzunluğunda olurken, diğer ikizi de 2 kilo 500 gram ve 46 santimetre boyunda hayata gözlerini açtılar.
 
ALLAH BU MUTLULUĞU HERKESE NASİP ETSİN
 
8 yaşında Süeda isimli bir kız çocukları bulunan Tuğba ve Birol Ayaz çifti, yeni yıla ikiz bebek mutluluğuyla girdikleri için çok mutlu olduklarını ifade ettiler. İkiz bebeklerin annesi Tuğba Ayaz, doğum zamanını beklemenin stresli geçmesine rağmen ikiz bebeklerini kucağına almanın tarifi olmayan bir mutluluk olarak değerlendirerek, “Yeni yılın bütün güzelliklerinin ikiz bebeklerimle olmasını diliyorum. Eşimle benim sevgimizin meyvesi olan ikizlerimizi kucağımıza alarak onların varlığını hissedebilmek çok güzel bir duygu. Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin. Çerkezköy’de 2014 yılının ilk ikiz bebekleri olması, ailede hepimizi mutlu etti. İkizlerimiz büyüdüğünde bu güzel anıyı kendileriyle paylaşacağız” dedi.