info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkanlar Gazateciler İçin Canla Başla Çalışıyor

Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri olarak yıllardır Ankara’da gazete sahiplerinin haklarını korumak için mücadele eden başkanlar Şevket Erzen ve Mustafa Arslan,BİK genel kurulunda yine bir başarıya imza attı.

Zor şartlarda mücadele eden gazete sahiplerinin hakları için canla başla mücadele eden başkanlar, Ankara’dan yine müjdeli haberler verdi. Bu konuda bir basın açıklaması yapan Şevket Erzen ve Mustafa Arslan; “Değerli meslektaşımız; BİK Genel Kurulu bugün sona ermiş bulunmaktadır. Bizi yakından ilgilendiren iki hayati kararı sizinle paylaşmak isteriz.

Halen 35 TL olan Resmi İlan sütun santimi yüzde 100 artışla 70 TL olarak Cumhurbaşkanlığı’na teklif edilmiştir. Yaygın gazeteler için 100 lira olan rakam göz önüne alınırsa iki üç kata varan makasın Anadolu Basını lehine iyice kapandığını görebiliriz. İkincisi ise Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcileri olarak verdiğimiz önerge ve başta basın temsilcisi arkadaşlarımızın desteği, genel kurulun kabulü sonucu İstanbul Ankara İzmir dışındaki tüm mevkuteler de kurumdan kredi alabilecektir. Bu konuda destek veren genel kurul üyeleri, yönetim kurulu ve genel müdürümüze teşekkür ediyoruz. Anadolu Basını ve tüm basınımız için hayırlı olsun ”Dediler.

Kaynak : Murat Ürtekin