info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

48. Tekirdağ Kiraz Festivali Ardından...

Festival Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, bu yıl 48.’si düzenlenen Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali ile ilgili basın mensupları ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Türkiye’nin en köklü organizasyonlarından biri olan Tekirdağ Kiraz Festivali’nin 48.’sini geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Festivalde iki büyük etkinliğimiz oldu. Almanya’nın Bayreuth Şehri ile kardeş şehir protokolünü imzaladık. Macar Günleri çerçevesinde Mikes Kelemen’in anıtının açılışını yaptık. Festivalimizde yerli ve yabancı toplam 747 misafirimizi ağırladık. Tüm etkinliklerimizle dolu dolu bir festivali daha geride bıraktık” dedi.

Tekirdağ’da güzel şeylerin olduğunu söyleyen Başkan Dalgıç, “Ertuğrul Mahallesinde anıtlar kurulunda izinlerin alınmasının ardından altyapı çalışmalarımıza hemen başladık. Su hatları, kanalizasyon hatlarını yeniliyoruz. Yeni yağmur suyu kanalları yapıyoruz. Doğalgaz çalışmaları da bir yandan devam ediyor.

Halkımıza sağlıklı suyu en sağlıklı şekilde ulaştırma adına altyapı çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter ve Doç. Dr. Rüya Yılmaz’ın yanı sıra Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurcan Ildız da katıldı.